Rotes21 kérdése:
Assassin's Creed Windows 7-en?
Figyelt kérdés
Megvettem az Assassin's Creed első részének rendezői változatát, Windows 7 Ultimate 64bitre felraktam és amikor el akartam indítani azt írta, hogy "Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application" . Megpróbáltam úgy, hogy nem volt benn a CD, úgy is, hogy benn volt, újratelepítettem de semmi. Utánaolvastam és mindenki másnak megy. Mi lehet a baj? (a rendszerkövetelmények teljesülnek)2014. nov. 5. 20:02
1/1 anonim válasza:
Próbáld úgy indítani, hogy: telepítésnél jobb klikk és kompatibilitásinprobléma megoldása... Vagy vmi ilyesmi, ha így se akk vidd vissza, cseréltesd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!