WoW Battlechest hogy hogy olcsóbb mint a MoP? Többi lent.
Elkezdenék eredetiben játszani wow-al csak nem tudom hogyan találtam ezt: [link]
4000 Ft - és ebben benne van a wow+bc+lk+cata+mop vagyis ugy láttam leírásból. De az lenne a kérdésem hogy hogy csak 4000, mikor a Mop magában 5900 ft?
Én csak azt kérdezem minek megvenni? Engem nem érdekel a wow, de játszok más blizzard játékokkal.
Ha bejelentkezek, akkor azt látom, hogy azt írja frozen. Magyarul jegelve van nálam a wow mert nincs aktív előfizetésem, soha nem is volt. Ellenben ha előfizetnék játszhatnék a Mists of Pandariaval is, a legújabb részével, anélkül hogy megvettem volna.
Utóbbi időben rengeteg játékost vesztettek, szerintem ezzel próbálnak újakat bevenni, szóval én nem venném meg a helyedben, minek ha már ingyen adják, csak előfizetni kell :) azt a pénzt inkább hagyd meg új kiegre, annak kötelező lesz a megléte hogy játszhass vele
1#: nem kötelező semmilyen kiegészítő hogy játszhass, legfeljebb az adott kieg korlátjai vonatkoznak rád. én anno 4 éve megvettem az alapot, játszottam 60-ig, aztán annyi volt. időnként battlechestbe belerakták az újabb kiegeket, aztán azóta nekem is pl megvan már a pandaria is, aztán csak az alapot vettem meg anno.
egyébként szerintem már nem is árulják a mopot, de legalábbis nagy hülye aki megveszi. megveszed a battlechestet, kapsz 1 hónap játékidőt, eléred a max szintet, az ha jól tudom mopnál 90, aztán ha még van időd megveszed a warlords of draenor kieget, vagy előfizetsz még több hónapra, vagy mind2, vagy egyikse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!