Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WoW Battlechest hogy hogy...

WoW Battlechest hogy hogy olcsóbb mint a MoP? Többi lent.

Figyelt kérdés

Elkezdenék eredetiben játszani wow-al csak nem tudom hogyan találtam ezt: [link]

4000 Ft - és ebben benne van a wow+bc+lk+cata+mop vagyis ugy láttam leírásból. De az lenne a kérdésem hogy hogy csak 4000, mikor a Mop magában 5900 ft?

2014. nov. 4. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak azt kérdezem minek megvenni? Engem nem érdekel a wow, de játszok más blizzard játékokkal.

Ha bejelentkezek, akkor azt látom, hogy azt írja frozen. Magyarul jegelve van nálam a wow mert nincs aktív előfizetésem, soha nem is volt. Ellenben ha előfizetnék játszhatnék a Mists of Pandariaval is, a legújabb részével, anélkül hogy megvettem volna.

Utóbbi időben rengeteg játékost vesztettek, szerintem ezzel próbálnak újakat bevenni, szóval én nem venném meg a helyedben, minek ha már ingyen adják, csak előfizetni kell :) azt a pénzt inkább hagyd meg új kiegre, annak kötelező lesz a megléte hogy játszhass vele

2014. nov. 4. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom megvenni Mop-t battlechestet akartam 4000 ft ért
2014. nov. 4. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:

1#: nem kötelező semmilyen kiegészítő hogy játszhass, legfeljebb az adott kieg korlátjai vonatkoznak rád. én anno 4 éve megvettem az alapot, játszottam 60-ig, aztán annyi volt. időnként battlechestbe belerakták az újabb kiegeket, aztán azóta nekem is pl megvan már a pandaria is, aztán csak az alapot vettem meg anno.

egyébként szerintem már nem is árulják a mopot, de legalábbis nagy hülye aki megveszi. megveszed a battlechestet, kapsz 1 hónap játékidőt, eléred a max szintet, az ha jól tudom mopnál 90, aztán ha még van időd megveszed a warlords of draenor kieget, vagy előfizetsz még több hónapra, vagy mind2, vagy egyikse.

2014. nov. 5. 03:01
 4/5 anonim ***** válasza:
ennek az az oka, hogy a MOP még relatíven friss, az előző kieg ugye. sok embernek megvolt a catáig a dolog és lehet, hogy nincs már szüksége újabb battlechestre, hanem csak a MOPra külön, ilyenkor bár valóban nem sok értelme van, de külön veszik meg. tegyük hozzá rögtön, hogy nyugat EU-ban/USA-ban ez egyáltalán nem pénz, kb aprópénznek számít. a MOP alapból nem túl régen kerülhetett bele a battlechestbe, valószinüleg a WOD közeledtével tették bele. egy szó mint száz, ha például egy olcsó használt autót veszel sokszor megkapod annyiért, mintha egy új motort abba az autóba. tehát ha külön kell valami, az nem mindig éri meg.
2014. nov. 5. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem mivel a mop belekerült a battlechestbe, akinek még nem volt meg megkapta ingyen. 4 éve csak az alapot vettem meg aztán mindig mikor egy újabb kieg került a battlechestbe megkaptam.
2014. nov. 6. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!