Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTX 750 Pre-rendering hiba,...

GTX 750 Pre-rendering hiba, hogyan orvosoljam?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrég vettem egy új gépet amibe GTX 750-es videókártya van, ezzel a videókártyával az égvilágon csak egy gond van! A gond: Tudniillik én videókat szoktam készíteni, Powerdirector nevezetű programmal konvertálom le a videót, és itt kezdődik a gond! Mikor a Powerdirector-ba behúzok egy videót akkor a jobb oldalon lehet látni egy rendering feliratot és alatta megy egy csík amikor a videót leakarom játszani, továbbá ez a dolog a konvertálásnál is felbukkan! A kérdés az hogy ezt a problémát hogyan lehet orvosolni, és lehetőleg nem szeretnék új videókártyát venni! Fórumokon olvastam rengeteget, de nem találtam rá megoldást! És a többi ilyen programnál is ez van(Sony Vegas stb.) Szóval, ha valaki tud segíteni, azt megköszönném!

2014. nov. 4. 18:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!