Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gta vice city-ből hogy tudok...

Gta vice city-ből hogy tudok biztonsági másolatot készíteni?

Figyelt kérdés

Lemásolom, isoba teszem nem működik :(

Fontos lenne, mert laptopon játszok és ha utazom akkor nem szeretném magammal cipelni a cd-t.

Egyrészt ez nekem egy kincs.

2014. nov. 2. 23:54
 1/3 A kérdező kommentje:
crack nem érdekel, mert minőségi különbség van az eredeti és a krekel-t változat között, még ha elsőre nem is tűnik fel a játékosnak.
2014. nov. 2. 23:55
 2/3 Tengor ***** válasza:

A játék védve van attól, hogy másolatot készíts a lemezről, a játék keresi a lemez másolhatatlan adottságait, ez alapján kéri az eredeti lemezt.

A crack pont ezt a védelem kiiktatására hivatott. Aztán néha (gyakran?) kerül bele más is.

Ha nem lenne a játékban az ellenőrzés, akkor crack sem kellene és lehetne másolni, ahogy jól esik.

Amiben nem vagyok biztos, de esetleg hasznos lehet:

Te a játékot vetted meg és nem a lemezt. Úgy tudom, hogy ha a lemez tönkremegy, akkor a gyártónak kell biztosítani másikat v. más megoldást. Mivel a VC fenn van a steamen valszeg ide kapnál egy kulcsot és le tudnád tölteni.

2014. nov. 3. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Be kéne ixelni az iso emulatorban (alcohol 120%, Daemon Tools) a megfelelő védelmi emulációt (laserlok vagy ami éppen ahhoz van) ((lehet, hogy eleve azzal kell kiírni iso-ba)). Amúgy teljesen igazad van, biztonsági másolatot készíteni teljesen törvényes mindenedről.
2014. nov. 4. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!