Lehetséged hogy az Amerikában vásárolt DELL laptophoz nem jár Microsoft office?
Figyelt kérdés
Sajnos nem kaptam hozzá papirokat meg dobozt ezért nem tudom. De vadiúj és Microsoft 8 van rajta.2014. nov. 2. 19:28
1/7 anonim válasza:
A legtöbb laptophoz nem jár MS Office. Miért lepődsz meg ezen?
2/7 A kérdező kommentje:
Azért mert a magyarországon vásárolt két tök gagyi HP-hez járt ez megy egy elég drága gép azokhoz képest
2014. nov. 2. 19:36
3/7 anonim válasza:
Nekem a HP-hoz Windowst se adtak, na erre varrjál gombot. Na nem mintha hiányozna...
4/7 Reiber Péter válasza:
Inkább az olcsó laptophoz szokott ilyesmi járni, ahol a mellékelt szoftver a csóró otthoni átlagfelhasználó számára vonzerő, a laptopgyártó cégnek meg egész más árban adja tömegével a microsoft, tehát jól jár mindenki.
Egy drága gépet, amit profi szakmai felhasználó, cég, stb fog megnvenni, átalában kapásbol a szoftverek legyalulása és a céges saját környezet feltelepitése jön, csak felesleges szemét lenne a sosem használt szoftver rajta.
Ez kicsit olyan, mint uj autóhoz az ajándék télikerék, 2-3 milliós autót hirdetnek ilyennel, 30-50 milliós luxuautónál fel sem merül, akinek volt ennyi pénze és igénye autóra, természetesen megveszi-megrendeli külön hozzá a saját elképzelése szerinti kerekeket.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, hát van benne valami logika de azért bosszantó hogy ennyi pénz után még ezzel kell foglalkoznom.
2014. nov. 2. 19:55
6/7 anonim válasza:
Ezt egy kicsit elírtad"De vadiúj és Microsoft 8 van rajta" w8-at akartál gondolom.Az office csomag ára vetekszik egy oprendszerével nem sűrűn osztogatják ha igen akkor sem mindig teljes értékűt.Office starter a beetető anyag a fent leírt okokból.Az oprendszer sem a tied hanem a gép tartozéka ha eladod megy a levesbe más gépre nem használható." A tájékoztatás nem teljes körű" a szlogen de az áruházakban a segíthetek Pista sem tud többet mondani mert lehet hogy még egy hete hentes volt.Ezt a kórt éljük.
7/7 Reiber Péter válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!