Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehetséged hogy az Amerikában...

Lehetséged hogy az Amerikában vásárolt DELL laptophoz nem jár Microsoft office?

Figyelt kérdés
Sajnos nem kaptam hozzá papirokat meg dobozt ezért nem tudom. De vadiúj és Microsoft 8 van rajta.

2014. nov. 2. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb laptophoz nem jár MS Office. Miért lepődsz meg ezen?
2014. nov. 2. 19:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért mert a magyarországon vásárolt két tök gagyi HP-hez járt ez megy egy elég drága gép azokhoz képest
2014. nov. 2. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a HP-hoz Windowst se adtak, na erre varrjál gombot. Na nem mintha hiányozna...
2014. nov. 2. 19:37
 4/7 Reiber Péter ***** válasza:

Inkább az olcsó laptophoz szokott ilyesmi járni, ahol a mellékelt szoftver a csóró otthoni átlagfelhasználó számára vonzerő, a laptopgyártó cégnek meg egész más árban adja tömegével a microsoft, tehát jól jár mindenki.

Egy drága gépet, amit profi szakmai felhasználó, cég, stb fog megnvenni, átalában kapásbol a szoftverek legyalulása és a céges saját környezet feltelepitése jön, csak felesleges szemét lenne a sosem használt szoftver rajta.

Ez kicsit olyan, mint uj autóhoz az ajándék télikerék, 2-3 milliós autót hirdetnek ilyennel, 30-50 milliós luxuautónál fel sem merül, akinek volt ennyi pénze és igénye autóra, természetesen megveszi-megrendeli külön hozzá a saját elképzelése szerinti kerekeket.

2014. nov. 2. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, hát van benne valami logika de azért bosszantó hogy ennyi pénz után még ezzel kell foglalkoznom.
2014. nov. 2. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy kicsit elírtad"De vadiúj és Microsoft 8 van rajta" w8-at akartál gondolom.Az office csomag ára vetekszik egy oprendszerével nem sűrűn osztogatják ha igen akkor sem mindig teljes értékűt.Office starter a beetető anyag a fent leírt okokból.Az oprendszer sem a tied hanem a gép tartozéka ha eladod megy a levesbe más gépre nem használható." A tájékoztatás nem teljes körű" a szlogen de az áruházakban a segíthetek Pista sem tud többet mondani mert lehet hogy még egy hete hentes volt.Ezt a kórt éljük.
2014. nov. 2. 20:36
 7/7 Reiber Péter ***** válasza:

Online office nem lenne elég átmenetileg?

[link]

2014. nov. 2. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!