Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha nem eredeti a windows xp...

Ha nem eredeti a windows xp ém akkor ajánlott rá tenni rendszerkarbantartókat? Mert a tapasztalataim szerint a ccleanerrel még lassab lett a gép

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 15:28
 1/2 Reiber Péter ***** válasza:

Xp már sem gyors, sem jó nem lesz. Vagy ujratelepíted, vagy inkább ajánlatosabb lenne lecserélni, ha elbírja a gép.

Én személyszerint még embert nem láttam, akinek hosszutávon a mindeféle automata karbantartó bármit megoldott volna.

2014. nov. 2. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy eredeti vagy nem. Sőt, minden szempontból mindegy. A tört is ugyanolyan, mint az eredeti.

Én nem javaslom az ilyen "karbantartókat", mert tudnak ám bajt okozni. Persze sokan használják. És nem mindegy, hogy mit csinál, mert többféle "karbantartásra" is be lehet állítani őket. De a registry-ben például nem túl jó matatni az ilyen programoknak, mert nem mindegyik kezeli jól.

2014. nov. 2. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!