Hogy lehet a videót extra gyorsra csinálni sony vegasban?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy kell gyorsítani a videót, de ezt csak egy bizonyos sebességig lehet. Nekem ettől sokkal gyorsabb kellene. Lerenderelem a videót, és újra berakom a projektbe a már korábban felgyorsított videót, és mégegyszer felgyorsítom. De így ugye romlik a videó minősége. Ezenkívül van valami megoldás?2014. nov. 1. 20:25
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, ez az egyetlen módja a programon belül.
Amúgy ha uncompressed AVI-ba rendereled a gyorsított cuccokat, amiket megint gyorsítani akarsz, nem romlik a minősége, aztán elég az utolsót megtartani.
Mellesleg van más módja is: kirendereled képszekvenciába (olyanból is van veszteségmentes, de egy 100%-os JPG is tökéletes), és mondjuk Total Commanderben kijelölöd minden 10. vagy 15. kockát, bemásolod egy külön könyvtárba, és a tömeges átnevező (ctrl+M) segítségével átszámozod. Így megvan az az előny és egyben hátrány, hogy a közbülső kockákat nem mossa bele. Próbáld ki, tetszik-e a végeredmény.
2/3 A kérdező kommentje:
Az avit nem fogadja el a sony vegas, a lehető legjobb minőségű mp4-ben rendereltem le és nemigazán lehet észrevenni hogy romlott volna a képminőség.
2014. nov. 5. 20:57
3/3 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy az uncompressed avit nem fogadja el a vegas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!