Tudnátok mondani egy jó DJ programot?
És a VirtualDj fizetős verziói miben másabbak, mivel tudnak többet?
VIRTUALDJ 8 PLUS "CONTROLLER" verziónál mit takar a CONTROLLER kifejezés, mert lehet/kell választani?
A VirtualDJ ről én is elég sok negativ kritikát hallottam?
Tényleg nincs annyi lehetőség benne? Tudnátok róla vagy a másik programról irni?
"A VirtualDJ ről én is elég sok negativ kritikát hallottam? "
Egy programtól nem leszel egyből profi DJ - lehet az akármilyen program.
Pláne hogy kezdő vagy, neked még meg fog felelni a kevesebb szolgáltatást nyújtó.
(Marginálisan megjegyezném, hogy 1998-ban, amikor iskolai bulikat szerveztünk, egy két hangkártyával ellátott, két Winampot futtató géppel + keverőpulttal + erősítőkkel + hangfalakkal voltunk felszerelkezve - és ez akkor még bőven elegendő volt...)
(? véletlen került oda a negatív kritikás mondatomhoz)
Én zenék remixelésével szeretnék foglalkozni
nem tudom használni? :))Viccelsz ugye? :)
Elém rakhatsz bármilyen eszközt, működésre bírom, és dolgozom vele. De nm felvágás. 96 óta aktívan foglalkozom a zenével. Sajnos vagy nem, de pont a virtual volt, ami többszr megbukott. Traktor, és Serato sosem. Persze ehhez kell egy jól belőtt rendszer.
Programmal magával sosem tanulsz meg "dj" -kedni. Ez egy tévhit. VAS kell a kezed alá, avagy kontroller
" nem tudom használni? :))Viccelsz ugye? :) "
Nem viccelek. Vedd nemezisnek. :|
"Elém rakhatsz bármilyen eszközt, működésre bírom, és dolgozom vele."
Látod, akkor a VIRTUALDJ-vel is boldogulsz.
A kérdező - aki ingyenes megoldásokat keres - el fog boldogulni vele.
Ha meg többre vágyik, kinyitja a pénztárcáját, és megveszi a neki tetsző szoftvert. Teszem azt az Traktort vagy az Abletont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!