Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom letölteni ezeket...

Hogyan tudom letölteni ezeket az animációkat?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen az oldalon egy csomó flash animáció van. Milyen programmal, mivel lehetne letölteni ezeket a gépemre? Köszi a segítséget!

2010. jan. 26. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. jan. 26. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:

De szépet készítettél...Köszi a választ.

Innen akarom letölteni: az oldalon a történelem szekcióban, a Történelmi, irodalmi animációk közül a Háborúk mappában lévő flash animációkat szeretném letőtikézni.

2010. jan. 26. 18:48
 3/5 anonim válasza:

szerbusz. itt a megoldás :)

[link]

2010. jan. 26. 22:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Csak egy a baj: az a kis téglalap, amiről aztán elindulna a letöltés, nem mindig van a flash animáció alatt, olyankor pedig nem tudom mivel letölteni. :(

2010. jan. 27. 07:07
 5/5 anonim válasza:

az előző válaszoló vagyok.

firefoxot használsz?

mert ha igen keress egy bownloadhelper nevű kiegészítőt hozzá majd játszd le amit le akarsz tölteni és kijelzi hogy letölthető.

szólj nyugodtan ha nem megy vagy nem találod és letöltöm neked és felteszem data.hu ra :)

2010. jan. 27. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!