Kazsemestor kérdése:
Miért akadozik egy idő után a flash lejátszó?
Figyelt kérdés
Adott 1 notebook 3. generációs I5-tel és 8gb rammal. Napi 8 óra YouTube-nézés folyik rajta.Mindegy,hogy IE11 vagy Chrome,kb 2 óra lejátszás után iszonyat beszaggat a videó,de csak teljes képernyőn. Böngésző restart segít...Egyébként lejátszás közben 5% CPU használat és kb 2gb memória fogy. Esetleg a cache lehet a bűnös,mert az limitálva van SSD miatt?2014. nov. 1. 09:43
1/6 Himi Humi válasza:
Nem hinném, hogy az SSD miatt, inkább a flash beállításaiban kell körülnézni szerintem. Ha jól tudom, valahol be lehet állítani, hogy a flash player többet tudjon "buffolni"
2/6 A kérdező kommentje:
A cache alatt azt értem,hogy limitáltam ie és Chrome alatt is a cache maximális méretét.Nem lehet,hogy mikor azt eléri,kiapadhatatlan?Ie alatt még azt is beállítottam,hogy ne az SSD-re cacheljen,hanem a memóriába.
2014. nov. 1. 10:09
3/6 A kérdező kommentje:
Kiapadhatatlan helyett kiakad...
T9 bevitel. :)
2014. nov. 1. 10:10
4/6 Himi Humi válasza:
Pedig pont ez miatt jó az SSD :) gyors. A virtuális memoriát is kapcsolt be a vezérlőpultban és nyugodtan állítsd az SSD-re! Az SSD-n legyen legalább 25% szabad hely mindig (amúgy is)
5/6 A kérdező kommentje:
SSD szabad hely,virtuális memória megvan...Bár 8gb rammal már nem biztos,hogy használja,még sosem láttam 5gb-nál több foglaltságot. Na most megint akadt a flash! És az is mindegy,hogy melyik kijelzőre (2 monitor van) tolom ki a teljes képernyőt :(
2014. nov. 1. 10:31
6/6 Himi Humi válasza:
Ha 32Gb ramod van, akkor is használja a géped a virtuális memoriát...
Nincs tippem akkor :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!