Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet ilyen képet...

Hogyan lehet ilyen képet szerkeszteni? Szükségem van rá

Figyelt kérdés

amin így van felirat:

[link]

2014. okt. 31. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Ismered a Photoshop, vagy a PÁJINT szavakat? mert ha nem akkor menj egyél fülzsíros szalvettát.
2014. okt. 31. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Snapchat alkalmazás készít ilyen képeket, onnan lett felkapva.
2014. okt. 31. 22:59
 3/5 tabaki ***** válasza:
Ettől függetlenül nehéz lenne olyan képszerkesztőt találni, amiben ez bármi gondot jelentene. Én már azt se nagyon értem, hogy ez az érdektelen, csíkba írt szöveg mitől olyan népszerű (féltucat hasonló kérdést biztosan olvastam már), de hogy ez miért teszi próbára bárki kreativitását, az bizony fogós kérdés, amelyre talán sosem kapok választ...
2014. nov. 1. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Manapság már ez a képszerkesztős téma nagyon le lett butítva. Az okostelefonok korában és a nagy arányú fiatal felhasználók miatt ezek a szerkesztős dolgok eléggé triviálisak. Nincs összetett művelet sem bonyolult felület, csak lenyitod a listát és ráböksz az effektre, az pedig ráteszi a képre és mentheted.

Ugyanez van ennél a kérdésnél is. Nem hozol létre dobozt, nem állítod az átlátszóságot, képrétegekről már szó sincs. Simán megnyitja az "appot", elkészíti a képet, ráírja a szöveget és az így el is menti. Nincs tanulás, nincs gondolkodás sem benne, csak pár berögzült kézmozdulat.

2014. nov. 1. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ehhez még photoshop sem kell, a GIMP ingyen van, letöltöd és fél perc se megcsinálni egy ilyet. Alap fehér betűtípus ráadásul és még csak valami "design" sincs benne.
2014. nov. 3. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!