Miért nem tudok Audiacityvel szinte semmit sem csinálni?
Figyelt kérdés
3 hangsávnál szeretném,hogy egyszerre menjenek a számok.Bent van a 3 hangsáv,idáig megvan,de csak max. fél percnek kell lennie az egésznek,a fájlok további részét törölni akarom,Hiába megyek rá az ollóra,nem történik semmi! És effekteket sem tudok hozzáadni a fájlokhoz,pedig megnéztem egy videóban,hogy hogyan kell,így se megy :/ (most töltöttem le a programot)2014. okt. 30. 11:31
1/10 Tengor válasza:
Gyakorolgass még kicsit! Próbáld kiismerni.
A kivágáshoz pl ki kell jelölni a kivágandó része először. Az effektek is a kijelölt részekre kerülnek csak rá.
2/10 anonim válasza:
Tippre azért, mert nem értesz hozzá.
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom,de kijelölöm,és így se :/ Pedig kezdetben még le tudtam vágni a számok elejét :/
2014. okt. 30. 11:35
4/10 A kérdező kommentje:
A vágás előtt a legelejére kell tekerni a számot,és csak aztán a kijelölés amjd a vágás?Mert így sikerült most.
2014. okt. 30. 11:39
5/10 anonim válasza:
Azt meg kell mondanom, hogy én hangmérnök vagyok egy ideje, használtam én Cubase-től Pro Toolson át Logic-ig mindent, még harddisk-recorderek saját szoftverét is, de számomra a legfapadosabb, legkényelmetlenebb, munkára legalkalmatlanabb mind közül az Audacity volt. Ingyenesnek ingyenes, meg tisztességes próbálkozás, de amiben egy crossfade megcsinálása külön vizsgakérdés a Magyar Rádióban, míg más programokban csak össze kell csúsztatni 2 hangfile-t, addig ne csodálkozzon senki, ha nem tud vele bánni, nem az ő hibája szerintem.
Elnézést a kifakadásért. Tudom, írjak jobb programot.
6/10 anonim válasza:
Ügyes vagy, hasonlítsd csak össze a profi, fizetős termékeket az otthoni felhasználóknak szánt, ingyenes termékkel. A Toyota Yaris is milyen gagyi már, egy F1-es autó simán lepipálja.
7/10 anonim válasza:
Attól, hogy valami ingyenes, nem feltétlenül kéne szarnak lennie, na.
8/10 Tengor válasza:
#7, az Audacity messze van azért a sz*rtól. Nagyon sok mindenre jól használható.
9/10 anonim válasza:
Időm lesz összeütök egy tutorialt, 1-2 napon belül, ha addig nem boldogulsz.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,már megoldottam :)
2014. okt. 30. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!