Hogyan kezdjek bele, ha eredeti wowon szeretnék játszani?
Figyelt kérdés
Nos, már régóta tervezem, hogy elmenjek a tört szerverekről eredeti wowra. Nem tudom mi a teendőm. Azt tudom, hogy meg kell vennem a játékot 9 500 Forintért ( [link] De ez elvileg nem elé, és elő kell fizetni, erről hallottam olyat, hogy lehet venni game cardot, amit 60 naponta újra kell venni. Hallottam olyat is, hogy havonta paypal kártyával neten lehet fizetni 4 ezer forintot. Na, most az lenne a válasz a kérdésre, hogy leírjátok nekem a teljes folyamatot, és ha lehet akkor neten rendelném meg, szóval linkeljetek.2014. okt. 29. 12:10
1/1 anonim válasza:
-Megveszed ezt:
( [link]
-Regisztrálsz itt:
és beírod a dobozban található kódot.
Ez MoP-ig a kiegészítők(Lvl 90).
-Utána opcionális (eléggé ajánlott ennek ellenére) megvenni a WoD-ot (Lvl 100):
[link] -warlords-of-draenor?utm_source=internal-shop&utm_medium=featured-thumbnail&utm_campaign=WoWx6-presales&utm_content=WoWx6
( [link]
-Utána fizetni kell a havidíjat Gamecard-dal (60 nap):
vagy bankkártyával (30/90/180 napra) előfizetni:
[link] -subscription
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!