Adna valaki részletes útmutatást 3ds max 2012ben?
3ds max 2012ben készítek egy tankot de a lánctalpat sajnos sehogy se tudom megcsinálni.ha valki tud segíteni kérem írjon egy részletes leírást hogy kell készíteni. Nem vagyok túl képzett benne szóval számomra is érthetően, kérem !:D
előre is köszönöm!
Ez egy laza 300 000 ft-os kérdés.
az ilyen 3ds max képzések nem érnek semmit, csak kiadsz rengeteg pénzt, és megtanulod, hol van az edit poly modifier.
Egyébként nem voltam ilyenen, de mivel nincs konkrét témája a képzésnek, mint pl építészeti látványtervezés vagy játékkörnyezet készítése, ezért csak általános dolgokat tanítanak (vagyis megtanitjak veled a help dokumentum minden részletét).
Sajnos nem tudom leirni, hogy kell csinálni, az annál komplikáltabb, de youtube-on találsz sok videót (ha tudsz angolul, akkor tuti megtalálod amire szükséged van, ha nem megy az angol, akkor kezdd el tanulni, mert kelleni fog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!