Meg lehet azt csinálni xbox 360-on hogy a teljes játékot demóként érzékelhesse? Hogy tudjak a teljes játékkal játszani. Ha igen akkor kérek szépen válaszokat hogy s mint.
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 18:47
1/7 anonim válasza:
Teljes játékot demóként érzékelje, hogy a teljes játékkal tudj játszani? Ennél nagyobb hülyeséget nem is kérdezhettél volna! Szerintem ezt gondold át újra!
2/7 anonim válasza:
persze ez egyszerűbb mint gondolod. MEGVESZED!
Vagy letöltöd.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem . Kösz a "segítséget"
2014. okt. 28. 14:46
4/7 anonim válasza:
hiába írod így :"segítséget".Nincs jogod felhúzni magad
eleve amit írtál azt nem értjük.
"Meg lehet azt csinálni xbox 360-on hogy a teljes játékot demóként érzékelhesse? Hogy tudjak a teljes játékkal játszani."
Teljes játékot demóként(mi haszna van), de inkább mégis a teljessel játszanál. mi van?
Válaszul : Nem nem tudsz a DEMO-ból Teljes játékot csinálni.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából arra gondoltam hogy a teljes játékot mint demóként ismerje fel, tehát mintha a demó lenne a játék de mégsem.
2014. okt. 29. 08:50
6/7 anonim válasza:
Azt se lehet de neked az miért lenne jó?
7/7 anonim válasza:
Azt nem lehet megcsinálni hogy a teljes játékot demóként érzékelje, viszont létezik egy olyan módosítás hogy RGH amivel ingyen tudsz játszani CD nélkül, netről leszedett teljes játékokkal. Nézz utána neten 10-15 ezerért megcsinálják szervízbe. Nekem is RGH-s az Xboxom nagyon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!