Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért akad a játék, egy elég...

Ádi99 kérdése:

Miért akad a játék, egy elég jó géppel?

Figyelt kérdés

Ádi99 nevű felhasználó kérdése:

Feltelepítettem az Assassin's Creed 3-nak a Theta crackes változatát amit nCore-ról szedtem, de akadozik, miért?

Maxon viszi akár merre nézek kivéve egy irányt. Ott minimumon is kb stabil 20 FPS-em van máshol meg 60- és az felett...

Konfigom:

CPU:i5-3350P

MTB: Asus P8B75-M LX PLUS

RAM: 4GB de kb 500 mega marad még játék közben (tudom hogy bővíteni kelllene, bővítve is volt de megadta magát a 8 gigás modulom)

VGA: Asus R7260X-DC2-2GD5

PSU: OCZ Fatal1ty Champ1on Series 700W

2014. okt. 27. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:
rossz crack ;-)
2014. okt. 27. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
patcheld a játékot! Az alap verzió nekem is elég gányul ment.
2014. okt. 27. 10:17
 3/6 Tengor ***** válasza:
Próbáltad már nem lopott játékkal?
2014. okt. 27. 10:47
 4/6 Tengor ***** válasza:

Ne privátba!

"Akinek anyuci veszi a játékot könnyű ;)"

50 rugós proci és 40 rugós VGA mellett, nehogy már ne teljen egy 6 ezer Ft-os játékra!

2014. okt. 27. 10:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tellik, márpedig azért nem mert ezen kívűl számtalan költeni valóm van. Fejhallgató, egy HD-7970 et szeretnék venni, most sürgős egy jó alaplap lehetőleg z77 vagy maximus akárháy, amelyik kompatibilis. Aztán kéne még 8 giga ram minimum (2*4GB) ráadásul egy olyan játékot nem veszek meg aminek a multija nem is jó. A BF4-et pl megvettem és használhatatlan számomra...
2014. okt. 27. 20:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Véletlenül ment privátba, bocsi.

A másik, hogy a BF4 pl állandóan laggol (60fps van minimum) de beakad időnként, vagy fél óra míg tölt, és laggol de nagyon. (netem 18 megás.)

2014. okt. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!