Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8.1-hez jók a Windows...

Windows 8.1-hez jók a Windows 7-es driverek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
A Windows 8.1 feltelepít minden szükséges drivert.
2014. okt. 23. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:

1-es: Ezt azért nem állítanám.

Az hogy jó e, ki kell próbálni! Általában működnek.

2014. okt. 23. 12:58
 3/8 P.O.C. ***** válasza:

1-es állítása nem igaz, egy DVD -től nem várható el hogy több millió hardver illesztőprogramját tartalmazza, ezen kívül számos régebbi hardverrel nem kompatibilis, még néhány dupla magos processzorral se.

Bár az Online driver telepítő képessége jobb, mint a Windows 7-é, de azért ott sincs fent minden, ezt tapasztalatból tudom mondani.

A Windows 7 driverek több mint fele nem jó hozzá, valamelyiktől összeomlani is képes ideiglenesen.

2014. okt. 23. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Én meg tapasztalatból tudom mondani, hogy már a Win 8 is feltelepített minden drivert - legalábbis az én gépemre. Természetesen a Win 8.1 is.
2014. okt. 23. 14:17
 5/8 P.O.C. ***** válasza:
100%
Nem csak egyféle hardver összetételű gép van a világon.
2014. okt. 23. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Így igaz. Már több gépre telepítettem a Win 8.1-et, mindhez telepítette a szükséges drivereket. Lehet, hogy csak véletlen volt.
2014. okt. 23. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem telepített minden drivert, volt, amit egy ismeretlen eszközből kellett kitalálni, vajon mi lehet. Nálam tökéletesen működtek a Win7-es driverek, 8-as nincs hozzá. A Bluetooth nem működött még a Win8 beépített driverével sem, de nem baj, mert nem használom semmire. Win7 alatt is le van tiltva. (Dualboot).

Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy mindenhez feltelepít drivert. Több drivert tesz fel alapból, de ez semmiképpen nem jelenti azt, hogy maradéktalanul felteszi az összeset és hibátlanul fog működni mindegyik.

2014. okt. 23. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Én fogalmaztam rosszul az első hozzászólásomban. A szükséges helyett alapvetőt kellett volna írnom.
2014. okt. 23. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!