Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntu 14-en, asztalon lévő...

Ubuntu 14-en, asztalon lévő mappákat nem tudom két kattintással megnyitni, hiába klikkelek kétszer rájuk, csak kijelöli őket és csak az enter lenyomásával nyílnak meg. Eredetileg jó volt, valamit sajnos elállítottam valahol. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem olyan nagy probléma tudom , csak idegesít. Nem szeretném ilyen kis "hiba" miatt újratelepítenia rendszerem:/

2014. okt. 22. 23:15
 1/2 Tom Benko ***** válasza:
Linuxot nem szokás újratelepíteni. Nézz körül az asztalbeállításainál, vagy az egér érzékenységénél. Mondjuk utóbbival kezdeném, egyszer nekem is sikerült extrémre venni, aztán a dupla kattintásnál nem volt türelme kivárni a másikat, és két különnek vette.
2014. okt. 23. 08:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi , ez sikerült:)

A dupla kattintás sebessége volt a leggyorsabbra állítva , lassúra állítotam és így már jó

2014. okt. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!