Diavetítést szeretnék képekből zenével, mivel készítsem el?
Figyelt kérdés
Régebben powerpointban készítettem, de az macerás.
Windows media playerben nagyon szép a vetítés, de ott nem tudom, hogy lehet zenét és feliratot hozzáadni.
2014. okt. 22. 22:55
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem ismertem, de letöltöttem és szuper könnyű használni.
Még azt szeretném kérdezni, hogy az elkészített filmet majd csak olyan gépen tudom lejátszani, ahol szintén van movie maker?
Egy konferenciára készítek egy kis anyagot, és nem tudom még, hogy a saját gépemet fogom-e használni vagy az ottanit.
Mindent ppt-ben szoktam készíteni, mert az mindenhol van, de már nagyon unom :)
2014. okt. 23. 09:38
3/4 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne.
Be lehet valahogy állítani, hogy a végén ne legyen vége, hanem automatikusan kezdje elölről és menjen "körbe-körbe" amíg meg nem állítom?
2014. okt. 23. 09:58
4/4 anonim válasza:
Wmv-ben menti el, Windows filmformátum. Tehát a windows media playerrel elindul mindenféle codec nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!