Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt mi okozhatja?

Ezt mi okozhatja?

Figyelt kérdés

[link]

Néha előfordul, hogy a rendszer rengeteget dolgozik a hdd-n. (Számomra indokolatlanul, mert azontúl, hogy visszakapcsoltam a wifi-t, semmi érdemlegeset nem csináltam.) 100% a kihasználtság 5-10 percig, majd visszaesik 1-2%-ra. Ez nem mindig fordul elő. De volt, hogy a feladatkezelő izzasztotta meg. A hdd rendben van, sőt, tulajdonképpen látszólag minden oké, friss rendszer friss driverek, minden tökéletesen működik, leszámítva ezeket a lassulásokat.

Van a 8.1-ben valami új szolgáltatás ami ezt eredményezheti? Nem régóta használom így még nem ismertem ki minden részét...

(Egyébként a konfiguráció nem indokolja ezt, tehát mindenképpen rendellenes működés ez.)

Köszönöm az ötleteket!

2014. okt. 22. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

futtatás->resmon

ez megmutatja, hogy konkrétan mi a jóistent csinál a vincsin a géped.

2014. okt. 22. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Most épp nem tudom produkálni a hibát, de a system az ami kegyetlenül ír a lemezre. Csak a miértet nem értem...
2014. okt. 22. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
én is 8.1 használok és ilyennel nem találkoztam azt meg kérdezhetem hogy eredeti a windows? mert az is lehet ha nem eredeti hogy bitcoins vagy botnet-ezik de akkor mondjuk nem a HDD erőltetné
2014. okt. 31. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:

eredeti (ingyen kapom)

én valamelyik driverre gyanakszom, esetleg frissítésre ami valamelyik driverrel összeakadt. azóta nézegettem a másik gépen is és ott nekem sem jelentkezik a hiba (bár nem is nagyon venném észre az ssd miatt)

nem hiszem, hogy kártevő okozná, (ellenőriztem) azontúl nincsen gyanús hálózati adatforgalmam sem

2014. nov. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!