Ezt mi okozhatja?
Néha előfordul, hogy a rendszer rengeteget dolgozik a hdd-n. (Számomra indokolatlanul, mert azontúl, hogy visszakapcsoltam a wifi-t, semmi érdemlegeset nem csináltam.) 100% a kihasználtság 5-10 percig, majd visszaesik 1-2%-ra. Ez nem mindig fordul elő. De volt, hogy a feladatkezelő izzasztotta meg. A hdd rendben van, sőt, tulajdonképpen látszólag minden oké, friss rendszer friss driverek, minden tökéletesen működik, leszámítva ezeket a lassulásokat.
Van a 8.1-ben valami új szolgáltatás ami ezt eredményezheti? Nem régóta használom így még nem ismertem ki minden részét...
(Egyébként a konfiguráció nem indokolja ezt, tehát mindenképpen rendellenes működés ez.)
Köszönöm az ötleteket!
futtatás->resmon
ez megmutatja, hogy konkrétan mi a jóistent csinál a vincsin a géped.
eredeti (ingyen kapom)
én valamelyik driverre gyanakszom, esetleg frissítésre ami valamelyik driverrel összeakadt. azóta nézegettem a másik gépen is és ott nekem sem jelentkezik a hiba (bár nem is nagyon venném észre az ssd miatt)
nem hiszem, hogy kártevő okozná, (ellenőriztem) azontúl nincsen gyanús hálózati adatforgalmam sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!