Egy letörölt program, hogy tud még mindig működni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szeptember elején letöltöttem tpbről a The Sims 4 játékot, fel is telepítettem egy crackel együtt már nem emlékszem pontosan melyikkel, na de nem indult ezért fogtam és letöröltem. Majd tegnap amikor bekapcsoltam a gépet és az alábbi hibaüzenet fogadott:
RFOQX.exe - Rendszerhiba
A program nem indult el, mert Core/Activation.dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot.
De ez, hogy lehet mivel a programot már régen letöröltem mindenhonnan a gépről?
2014. okt. 21. 18:43
1/8 A kérdező kommentje:
Windows hetes oprendszerrel futtatom.
2014. okt. 21. 18:44
2/8 tabaki válasza:
Rendesen uninstalláltad, vagy csak törölted? Mert ez a "mindenhonnan" elég gyanús...
3/8 A kérdező kommentje:
teljes uninstall még utána is néztem, hogy nem-e maradt ott valahol.
2014. okt. 21. 19:13
4/8 Tengor válasza:
A kártevők, nem arról híresek, hogy csak olyan könnyen uninstallálhatók. Víruskergető mond valamit rá?
5/8 anonim válasza:
regedit belép megkeres az említtet dll és exe utasítást
törlés
gép újra indít megkeres dll file és exe file törlés ha megtalálta HA nem törli futófolyamatok bol kitörölni
6/8 A kérdező kommentje:
a regeditbe megvan, de nem tudom törölni :(
2014. okt. 21. 19:51
7/8 tabaki válasza:
Pedig kilőtted a futó folyamatokból? Nem ír ki valamit, hogy miért nem hagyja?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet törölni az összes azonosítót.- írja a program.
2014. okt. 21. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!