Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami olyan program,...

Van valami olyan program, vagy oldal ahol kép MéRETéT tudom átméretezni? (lent)

Figyelt kérdés
méretét úgy értem hogy pl 400kb-rôl 200kb-ra de a MéRETE tehát a pl:1280x1024 (pl) ne változzon
2010. jan. 24. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
megnyitod paintbe, majd elmented. ha tul nagy, megin megnyitod az elozot, es mented. jpg formatum legyen.
2010. jan. 24. 18:05
 2/9 A kérdező kommentje:
maradt!
2010. jan. 24. 18:09
 3/9 A kérdező kommentje:
minéél tôbb : /
2010. jan. 24. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:

IrfanView

Photoscape

Mindkettő ingyenes, magyarul is tudnak, inkább a Photoscape-et ajánlom, nekem jobban tetszik.

2010. jan. 24. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
nemjó
2010. jan. 24. 18:32
 6/9 anonim válasza:

Nem hiszem el... nem hallottatok még a Photoshop cs3 Extended Edition-ról?:P

Torrent power.

Ne írd vissza h csak demo van..én találtam magyar teljes csomagot:)

2010. jan. 24. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Irfanview-ben megnyitod a fájlod, rámész hogy mentés másként JPG-be. Ott jobboldalt megjelenik a tömörítés mértéke. Csúszkát leviszed kb 60-ra, és elmented a képedet.

Ha a fájlméret nem megfelelő akkor még lejjebb viheted a képminőséget. Képminőségrontás nélkül nem tudsz jobban képet tömöríteni, JPG-nél is van egy határ amiután már eléggé rondulnak a képek.

2010. jan. 24. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, illegálisan szerezzen be egy 400 MB-os programot, ezért az egyetlen funkcióért...

De az említett két egyszerű programmal mi a bajod? Én csak a nevüket írtam, de valaki még azt is leírta, hogy az irfanviewben mit kell csinálni. (mellesleg a photoscape-ben is ugyanez a menete) akkor most mi nem megy?

2010. jan. 25. 14:27
 9/9 A kérdező kommentje:
valakinek van photovalamije amit mondtál nem photoshop! de nemnaon ért a gépekhe nemvolt kedvem tôlteni,de valaki megcsinálta nekem photoshoppal
2010. jan. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!