Van valami olyan program, vagy oldal ahol kép MéRETéT tudom átméretezni? (lent)
IrfanView
Photoscape
Mindkettő ingyenes, magyarul is tudnak, inkább a Photoscape-et ajánlom, nekem jobban tetszik.
Nem hiszem el... nem hallottatok még a Photoshop cs3 Extended Edition-ról?:P
Torrent power.
Ne írd vissza h csak demo van..én találtam magyar teljes csomagot:)
Irfanview-ben megnyitod a fájlod, rámész hogy mentés másként JPG-be. Ott jobboldalt megjelenik a tömörítés mértéke. Csúszkát leviszed kb 60-ra, és elmented a képedet.
Ha a fájlméret nem megfelelő akkor még lejjebb viheted a képminőséget. Képminőségrontás nélkül nem tudsz jobban képet tömöríteni, JPG-nél is van egy határ amiután már eléggé rondulnak a képek.
Persze, illegálisan szerezzen be egy 400 MB-os programot, ezért az egyetlen funkcióért...
De az említett két egyszerű programmal mi a bajod? Én csak a nevüket írtam, de valaki még azt is leírta, hogy az irfanviewben mit kell csinálni. (mellesleg a photoscape-ben is ugyanez a menete) akkor most mi nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!