Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki tud ilyen programot?

Valaki tud ilyen programot?

Figyelt kérdés
Vannak képeim és szeretném megcsinálni olyan videó formában de nem tudom mert először Prezentációba akartam megcsinálni de az úgy nem jó mert nem tudom kirakni facebookra vagy is kitudom de nem tudják megnyitni mert nekünk 2010-es van és általában 2007 van a legtöbb embernek.

2014. okt. 19. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:

A 2010 és 2007 formátuma ugyanaz (.ppsx vagy .pptx). Akinek 2003 van, az is tudja használni egy frissítés telepítése után.

Ezen kívül pedig te az új programokkal mindig tudsz a régi formátumokba menteni, egészen az Office 97-es kiadásáig.

2014. okt. 19. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
De megtudják nyitni attól hogy 2010-es az enyém??
2014. okt. 19. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a 2003 formátumába mented, akkor bárki meg tudja nyitni, erre utalt a második mondat. Mentés során a formátumok lenyíló listájából a megfelelő sort választod ki (aminél .ppt van).
2014. okt. 19. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben köszi
2014. okt. 19. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!