Windows telepítésének megszakítása után a gép újraidnulásnál a telepítőt indítja?
Az a szitu hogy telepítettem volna újra a Win xp-t, sajátgépben előbb elindítottam az egészet, telepítési fájlok másolása stb, az instalálló szépen végigvezet, majd gép ujraindit és ott a telepítőnél nem ismeri fel a cd-t. F3-al kiléptem, de ezután bármikor indítom a gépet a telepítőt indítja el, habár a bootképernyőnél két opció van, Windows xp és Windows xp telepítése, az elsővel indul rendesen, a másodiknál a telepítőt indítja, és ha nem nyomok semmit akkor a telepítő indul, ami ugyebár a második opció. Valahogy ezt a kezdőképernyőt meg lehet szüntetni, hogy rendesen induljon a Windows? Semmilyen fájl nem volt törölve, hanem csak a telepítő fájlok vannak fölmásolva.
Köszönöm előre is válaszokat!
2-es válaszoló, köszi megpróbálom.
3. Előbb végig kéne olvasni azt a fránya mondatot amiből idéztél. Na azt kéne csinálni. Majd értelmezd és utána térjünk vissza a kérdésre, ami legfölűl van, vastagítva:) Na ezt kéne csinálni.
Nyisd meg a BIOS-t, állítsd be, hogy CD-ről induljon a gép és kezd előről a telepítést úgy, ahogy csinálni kellett volna. Nem Windows alól kell elindítani a telepítőt, attól függetlenül, hogy úgy is lehet.
De ha mégsem nem akarod újratelepítni, Start menü és Futtatás: msconfig majd enter. Keresd a rendszerindítás fület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!