Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows telepítésének megszakí...

Windows telepítésének megszakítása után a gép újraidnulásnál a telepítőt indítja?

Figyelt kérdés

Az a szitu hogy telepítettem volna újra a Win xp-t, sajátgépben előbb elindítottam az egészet, telepítési fájlok másolása stb, az instalálló szépen végigvezet, majd gép ujraindit és ott a telepítőnél nem ismeri fel a cd-t. F3-al kiléptem, de ezután bármikor indítom a gépet a telepítőt indítja el, habár a bootképernyőnél két opció van, Windows xp és Windows xp telepítése, az elsővel indul rendesen, a másodiknál a telepítőt indítja, és ha nem nyomok semmit akkor a telepítő indul, ami ugyebár a második opció. Valahogy ezt a kezdőképernyőt meg lehet szüntetni, hogy rendesen induljon a Windows? Semmilyen fájl nem volt törölve, hanem csak a telepítő fájlok vannak fölmásolva.

Köszönöm előre is válaszokat!

2014. okt. 18. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Vedd ki a lemezt is mindjárt nem írja ki!
2014. okt. 18. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Már a telepítés megszakítása után kivettem, és úgy csinálja a fönt leírt esetet.
2014. okt. 18. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
CCleaner - hatékony kötettisztító! Keress rá a Googléba, van 15 napos próbaverziója.
2014. okt. 18. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
"sajátgépben előbb elindítottam az egészet"...ezen mit is értesz pontosan. Boot-oltál te azzal a telepítőlemezzel újraindítás után? Na azt kéne csinálni.
2014. okt. 18. 21:53
 5/9 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló, köszi megpróbálom.

3. Előbb végig kéne olvasni azt a fránya mondatot amiből idéztél. Na azt kéne csinálni. Majd értelmezd és utána térjünk vissza a kérdésre, ami legfölűl van, vastagítva:) Na ezt kéne csinálni.

2014. okt. 18. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyisd meg a BIOS-t, állítsd be, hogy CD-ről induljon a gép és kezd előről a telepítést úgy, ahogy csinálni kellett volna. Nem Windows alól kell elindítani a telepítőt, attól függetlenül, hogy úgy is lehet.

De ha mégsem nem akarod újratelepítni, Start menü és Futtatás: msconfig majd enter. Keresd a rendszerindítás fület.

2014. okt. 18. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Igaz..., ott írtad az F3-at...de ez a "sajátgépben előbb elindítottam az egészet" vitte a gondolataimat az opr alól való telepítésre.
2014. okt. 18. 22:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki fáradozásait.Megoldódott:)
2014. okt. 18. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Na de ne csigázz minket...hogyan, mi volt a gond?
2014. okt. 19. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!