Mit jelent az hogy OEM? Meg hogy OC? OEM-et láttam windowsnál, tápegységnél is, OC-t VGA-nál, csak nem tudom mit jelentenek :/.
OEM, csak magát a terméket kapod, míg dobozosnál például kábeleket is hozzá.
OC: OverClock, gyárilag húzott terméket jelölnek vele.
Ohh...Köszi :)!
Magamtól biztos nem jöttem volna rá :).
Akkor az OEM az rossz és az OC az a jó hogyha van,igaz?
Nem rossz az OEM sem, csak tudni kell, hol kell használni.
Mondjuk mezei felhasználónál felesleges :)
OEM= Original Equipment Manufacturer = Eredeti alkatrész gyártó
magyarul, ha egy termékre az van írva, hogy OEM, az azt jelenti, hogy ugyanaz a minőség mint amit a gyártól veszel (mivel a gyár maga is tőlük rendeli, vagy a gyár forgalmazza a saját termékeit nagyban is viszont eladóknak, gyári csomagolás és ahogy más mondta, csatlakozó kábelek nélkül).
Tehát ha videókártyáról van szó, vagy winchesterről, vagy másról, eredeti minőségben veszed ugyanazt amit a gyári csomagolásban drágábban kaphatsz meg egy áruházban például.
Én nem tudom, hogy az OC mit jelent, de ha Overclocking-ot jelent, az a felhasználónak azt jelenti, hogy a gyárilag javasolt maximum frekvenciánál gyorsabbra van állítva a processzor aminek az előnye a gyorsabb művelet, hátránya a rövidebb élettartam. Ilyen dolgokat azok vesznek akiknek a sebesség számít, de az élettartam nem. Nem is beszélve arról, hogy csak informatikában jártasaknak ajánlott ilyen processzorokat használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!