Mi lehet a gond? Vegyek új monitort, vagy csak kábelt?
Az a gondom, hogy a monitorom egyik napról a másikra meghalt szinte. A monitor bekapcsoló gombja világít,de a képernyőn csak 1 pillanatra volt kép a gép indításakor,illetve később is ha ki és bekapcsolom a monitort.Áramtalanítottam, újra bedugtam a gépen minden kábelt és ugyanez. Majd pár napig nem kapcsoltam be semmit, kihúztam a monitor kábeleit,majd visszadugtam és működött. Aztán megint eltűnt a kép pár óra múlva.Megint pihentettem az egész gépet pár napig, majd újra be és kikötöttem a kábeleket és működött 1 napig. Ma reggel ismét nem jó a monitor.
Új kábel kell csak,mert lehet el van törve, vagy új monitor?
Sajnos már 8-9 éves sima tft monitor....A válaszokat nagyon köszönöm.
Ha nem mozgatod a kábelt, mikor elmegy a kép, akkor nem az a hibás.
Nekem gyanús, hogy a monitorban túlmelegszik valamilyen alkatrész és ekkor szűnik meg a kép. Ha nem vársz napokat, hanem mondjuk egy óra múlva próbálod bekapcsolni, akkor sincs kép?
Nincs sajnos,aznap tuti nincs már. Direkt kétszer próbáltam ki 2hét alatt, hogy vártam napokat.
Én is gondoltam arra, hogy valami túlmelegszik rajta.
A gépházon belül tuti nincs baj, mert hallom ahogy betölt a rendszer,még a lejárt vírusírtónak is hallom a hibaüzenetét ahogy szoktam.
Szerencsére van a billentyűzetemen kikapcsolás gomb és úgy tudom leállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!