Sony Vegas pro 11-ben renderelt videóban miért nincsen hang?
Figyelt kérdés
Avi 1080p-be rendereltem audió cuccokhoz nem nyúltam, de renderelt videóban nincsen hang de sonyn belül van. Windows 8.1 64bit2014. okt. 16. 21:55
1/1 anonim válasza:
"Higgyék el, van gond, éhen döglünk, az biztos."
Az AVI egy container, annak van millió formája, olyan, mint a Quick Time, aminek szintén, és a nagy része egyezik.
Az, hogy "nincs hang", az egyáltalán nem biztos. Töltsd fel YouTube-ra, és valószínűsítem, hogy ott lejátszva lesz neki. Ha a render részben nem vetted ki az audió részlegből a pipát, akkor kell neki lennie, legfeljebb a lejátszód nem bírja. Én tudom tanácsolni, hogy mainconcept AVC-be renderelj, olyan 6000 környékén, és hanggal természetesen, azzal nehéz mellélőni (és eltaláni is, de ez már egy MacIntosh-os történet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!