Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan telepítsem fel ezt a...

Hogyan telepítsem fel ezt a programot?

Figyelt kérdés

A suliban adtak fel házit aminek egy részét ebben a programban kéne megcsinálni: [link]

Letöltöttem, de amikor telepíteni akartam akkor kérte a Java-t, ami már régóta rajta van a gépemen. Nem baj, feltelepítettem újra a Java-t, de ez a VisualRoute továbbra is kéri hogy telepítsem.

Az lehet a baj hogy az oldal szerint Windows XP/2003/Vista/7 rendszerre jó, és nekem Windows 8.1 van?

2014. okt. 14. 14:47
 1/3 Lajos54 ***** válasza:

Az bizony nagyon könnyen meglehet. Egyik gépemen Win8 volt (azzal feltelepítve kaptam), és több olyan program is volt a "gyűjteményemben", amit nem is engedett feltelepíteni.

Aztán frissítve lett 8.1-re, azóta engedi feltelepíteni némelyiket, de továbbra sem működik :(

2014. okt. 14. 15:12
 2/3 A kérdező kommentje:

10021-es hibakódot dob, ami elvileg ezt jelenti:

" Unhandled exception in 'main(String args[])' -- If you see a java.lang.NoClassDefFoundError, there is most likely a problem with your installation of Java and you will need to reinstall Java. Otherwise, please contact the vendor with detailed error information "

Csak 1 éve tanulom a programozást, és a tanárunk finoman szólva nem a legjobban adja le az anyagot. A csoport háromnegyede ( köztük én is ) csak szenvedünk.

Röviden fogalmam sincs mit jelent az a hibaüzenet.

2014. okt. 14. 15:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Virtualbox + Windows XP
2014. okt. 14. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!