Ha msn letiltom az egyik ismerősömet akkor ő azt megtudja?
Igen megtudhatja, de csak úgy ha lebuktatod saját magad.
Ő azt látja, hogy soha nem jelentkezel be msn re.
Egyszer ír neked, hogy mi a helyzet (te be vagy jelentkezve, de ő nem látja)
te megkapod az üzenetét és válaszolsz rá.
Ekkor megtudja azt, hogy mégis be vagy lépve (csak azt nem hogy rejtve vagy-e vagy le van tiltva)
Vagy felvesz téged egy másik címen te elfogadod anak ellenére, hogy nem ismered.
Vagy van egy közös ismerősötök msn partneretek akivel megosztják egymás között, hogy egyiknél be vagy lépve a másiknál viszont nem.
"Egyszer ír neked, hogy mi a helyzet (te be vagy jelentkezve, de ő nem látja)
te megkapod az üzenetét és válaszolsz rá. "
Ez hülyeség;)
Ha ir neked, te azt nem kapod meg;) pont igy buksz le;)
és ez lesz a feltűnő neki, hogy sose irsz neki vissza amikor rádir valamiért, mert te azt nem kapod meg.
09:04
akkor meg tényleg nem lehet lebukni, mert nem kapod meg az üzeneteit, ergo nem tudsz mire válaszolni, és nála mindig az látszik, hogy nem vagy bejelentkezve.
Tehát azért nem válaszol mert márt nem használja a címet.
Én letiltottam egy idegesítő csajt, majd egy idő utén biztos feltünt neki, hogy sosem vagyok és nem válaszolok, ezért felvett engem egy másik címen (név alapján rögtön tudtam kiről van szó) és eleve vissza se igazoltam az új címét. De még ha nem is tudnám akkorse szokásom akárkit visszaigazolni, ha nem beszélem meg előre más módon, hogy akkor MSN -en tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!