Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Azt a problémám van hogy elég...

Azt a problémám van hogy elég sok játék 2012-13tól egyszerűen nem hajlandó elindulni a gépemen, pedig a ajánlott rendszerkövetelmény mindig meg van. Nem irodai gépről van szó és nem is rossz a gép. Win7 32bit-es rendszerem van?

Figyelt kérdés
Bővebben az a baj hogy elindítom a játékot és elkezd dolgozni a gép és leállítja a folyamatot vagy el se indítja.Talán rakjam újra ?

2014. okt. 13. 15:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem , de nem hiszem hogy az lenne a baj. Mert a régebbi játékok(2012 előttiek) normálisan mennek.
2014. okt. 13. 21:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Rakd újra a windowst, valami játékspecifikus driver valószínűleg hiányzik, vagy sérült. Win8-ra semmiképp se válts, nem támogat pár korábbi játékot, így a 7-es az ideális választás.
2014. okt. 14. 08:40
 13/17 Tengor ***** válasza:
Azt sem hinnéd, hogy egyáltalán baj van és lám, még sem mennek. Első körben próbáld OC nélkül, és hagyd is úgy mindaddig, amíg nincs megoldás. Aztán húzz rajta, ha már stabilan megy minden!
2014. okt. 14. 08:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm mondta hogy mennek neki a régebbi játékok is 8.1-en. pl: egy Warcraft 3 és kiegészítője is fut.
2014. okt. 14. 11:43
 15/17 A kérdező kommentje:
A "huzigálás" pedig olyan mértékben stabil hogy 2.8GHZ-en fut per pillanat és még a magfeszt. se kellet állítanom mert ezeknek ez a "gyári" tuningja.
2014. okt. 14. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem meg egy ismerősömnek hármasa volt az ötöslottón, én meg egyet se találtam el... A PC iparban a sok összetevő miatt nem vonhatsz le arról konzekvenciát, hogy ha valaki egy gyökeresen más konfigon, más driverekkel, más machinációkkal elfuttat valamit, ezért neked is úgy fog menni. Ezzel vannak tele a netes fórumok is. XY panaszkodik, hogy ilyen-olyan bugok vannak nála, ez nem fut, az nem fut. A játékosok 99%-a meg játszik nyugodtan, mivel nála pont az a hiba nem jelentkezett.
2014. okt. 14. 12:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom neki hogy jött be ez a Win8.1 de nekem jó lett most tudok olyan programokat futtatni amit eddig nem sikerült!
2014. okt. 16. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!