Hol tudom beállítani Sony Vegas Pro-ban, hogy hány másodpercenként váltakozzanak a képek? Sürgős!
Figyelt kérdés
Sony Vegas Pro 11-es verzióját használom. Képekből kellene egy videót összeraknom. Alapbeállítás, hogy 5 mp-ig mutat egy képet. Én azt szeretném, ha 3 mp-ig mutatná.
Ezt hol lehet beállítani? Movie Makerrel tudom, hogy egyszerűbb, de most Vegasban kellene megcsinálnom.
Plusz kérdés: ez nem annyira sürgős.
Korábbi SVP-nál ha szöveget/feliratot illesztettem be, akkor a szövegszerkesztő felületén volt jobbra 2-3 fül még, ahol további beállítási lehetőségek voltak.
Ez a 11-esnél nem ott van. A kérdésem, hogy hol találom?
Köszönöm szépen előre is!
2014. okt. 12. 10:14
1/3 anonim válasza:
Options > Preferences > Editing and adjust the New Still Image Length
2/3 anonim válasza:
A másik meg azt hiszem, a (Legacy) Text, amit keresel.
3/3 anonim válasza:
az elsö kérdésre... ez a funkció akkor müködik, még mielött betöltenéd a képeket a programba. De mivan akkor, ha már bent vannak a képek és utólag szeretnék változtatni? no ezt én sem tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!