Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom alapértelmezetté...

Nem tudom alapértelmezetté tenni a Media Player Classic Home Cinema videolejátszót?

Figyelt kérdés

Társításnál mikor rámegyek az alapértelmezett program választásra-> tallózás-> MPC-HC-ra kattintok, aztán nem rakja be az Egyéb programokhoz. Ha duplán kattintok rá akkor se. Mi lehet a baj? Más lejátszókat egyszerűen betudok állítani alapértelmezetté.

Egyébként a lejátszó rendesen működik.

2014. okt. 11. 13:13
 1/2 anonim válasza:

Most nekem is előjött ez a probléma. Ha MPC-HC-t nyitom meg bármilyen videofájlt hozzá tudok adni és lejátssza, de a videofájloknál nem tudom alapértelmezettnek beállítani MPC-HC-t. Évekig ugyanezen a gépen működött.

Lett rá megoldás?

2017. ápr. 2. 19:48
 2/2 anonim válasza:

Hátha valakinek még mindig aktuális...

Iszonyat sokat szenvedtem vele én is, de végül rájöttem! A MPC-on belül meg kell nyitni a beállításokat, majd a bal oldali listából kiválasztani a "Formátumok" menüpontot, itt a Társítás opciónál klikkelni a "Futtatás rendszergazdaként" opcióra, majd ezek után az összes formátumot bepipálni a fenti felsorolásból.... Alkalmazás, leokézás és láss csodát, működik! :-)

Ha ezeket a beállításokat elvégeztük, onnantól kezdve az alapértelmezett program választásnál már gond nélkül ki tudjuk választani a lejátszót.

2018. nov. 17. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!