Sims 3 - a város egy óriási szürke massza. Mit tegyek?
Ha belépek egy simhez, akkor a ház és a környék megjelenik, látszólag minden oké. De maga a város semmi több, mint egy szürkeség, amin kis házikójelekkel mutatja hol vannak a házak.
Ma telepítettem fel s Sims 3at és a Házikedvenceket, de ilyen lett mindkét város. Újratelepítettem, de probléma még most is fennáll.
Nvidia 820M (2GB), meg van még egy Intel HD 4000-rem, de persze a dedikálttal fut a játék.
A driverét olyan egy hónappal ezelőtt frissítettem, azóta nem érkezett új.
Bocsi, fogalmam sincs mi baja lehet, 4 éve játszok de ilyet még sose láttam. :(
Talán annyit tudok még javasolni ha van a közeledben videójatek bolt vidd be hátha segítenek, nekem is ott csinálták meg mikor a leszáll az éj elromlott
A boltba nem mondtak semmi értelmeset.
VISZONT SIKERÜLT MEGOLDANOM A PROBLÉMÁT, azoknak írom le, akik ugyanilyen cipőben járnak/fognak járni.
Szóval nekem az volt a gond, hogy rájöttem régen Windows 7 alatt játszottam a játékkal, most viszont 8.1-em van. A TS3 fájlnál beállítottam, hogy Win7-tel kompatibilis módban fusson a játék. Most tökéletes. Újratelepítés sem kell hozzá, szimplán átállítod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!