Hogyan lehetne beállítani a Canon LBP6020 nyomtatót Ubuntu 14. 04-hez?
Kezdő linux-os vagyok , próbáltam már hozzáadni a nyomtatóknál , de az volt a probléma , hogy a listában nem volt ilyen típusú nyomtató ( canon lbp 6020 nem volt). Ezután megpróbáltam letölteni a canon honlapjáról , de nem sikerült... mert ott elvileg csak Debian-ra lett volna jó az illesztőprogram...
Ha valaki tud segíteni , akkor megköszönném.
Tulajdonképpen az Ubuntu is csak egy mellékága a Debian-nak! :-)
Azaz a Debian meghajtóprogram nagy valószínűséggel jó Ubuntura is!
Mellesleg azt én is tapasztaltam, hogy az Ubuntu igazából csak a hálózati nyomtatókkal boldogul könnyedén, ha már egy Windows rendszerből megosztott nyomtatót akarnál felismertetni, na ott kezdődnek a gondok! :-)
ÉN biztos vagyok benne , hogy valamilyen módon tudnám telepíteni a drivert , csak amikor a debianra készült fájlt megnyitottam a szoftverközpont nem engedte telepíteni...
Nos , én már nem használok windowst egyáltalán , az ubuntu sokkal jobban tetszik, még a winet se telepítem. MInden jól működik amit szeretnék , sokkal gyorsabb is , ez az egy problémám van vele... a nyomtató..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!