Arma 2 miért laggol gamer pc-n?
Figyelt kérdés
A gépem: i5 3570k cpu nincs tuningolva, radeon hd7770 vga, 8gb 1600mhz ram, asrock z75 pro3 alaplap, windows 8.1 op.rendszer.
Régen, amikor játszottam vele, max grafikán volt 60-90 fps-em egy olyan mapon, ahol a létező összes játékbeli jármű benntvan. Most, ugyanezen a mapon minimum grafikán is 10-15 fps-em van.
Van valami tippetek, hogy valami beállítást elrontottam, vagy a windows 8.1 a hibás? V-sync ki van kapcsolva, és minden más játék ugyanúgy, ha nem gyorsabban fut, mint windows 7-en.
2014. okt. 5. 08:21
1/1 anonim válasza:
Azt tudni kell, hogy az ArmA sorozat rendkívül optimalizálatlan. Szerintem a videokártya lesz a ludas. Ha régebben jól ment, akkor próbálkozz meg egy windows újratelepítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!