Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Your chipset isnt compatibilit...

Your chipset isnt compatibility with this version of windows?

Figyelt kérdés

Amikor ráklikkelek a device managerre, akkor van ott egy ismeretlen dolog, ay otherdevice alatt van valami coprocessor. És most nem olyan rég jelzett a windows 8.1, hogy nem compatibilis a chipset...valami olyant 0rt ki, mint amit feltettem kérdésnek.

Nem tudom, hogy mit nem ismer fel. most telepitettem a garfikus driverját, a rezolúció jó...az alaplap lehet a gond? Meglehet oldani valahogz eyt a problémát? Az alaplapom oldalán, csak audio driver van fennt, amikor ráklikkelek az alaplapom verziójára és kiválasztom a win 8.1-et. Vehetem újra a windowsot, csak ezúttal win7-et :D ?

2014. okt. 4. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
milyen alaplapod van pontosan?
2014. okt. 4. 19:53
 2/10 A kérdező kommentje:
MSI gf615m-p33
2014. okt. 4. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
próbáld meg letölteni a win7-hez való chipkészletet. (arra figyelj hogy 32 vagy 64 bitest raksz-e fel)
2014. okt. 4. 20:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké, letöltöm, felteszem és remélem, hogy jó lesz. Ha mégse ismerné fel, akkor nincs más, csak újrainstall és ezúttal a win7? Gondolom elég nagy szerepe van ennek a chipset drivernek...
2014. okt. 4. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
elég régi alaplapról van szó, tehát igen. ha nem lehet megismertetni a win8-al akkor nincs más megoldás. egyébként igen, nagyon fontos!
2014. okt. 4. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Érdekes hiba... Az alaplap nem speciális, szóval nem indokolt a hiba.

Volt valami előzménye ennek, ami ezt okozhatta!?

(pl. BIOS babrálás!?)

2014. okt. 4. 20:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi wdhun.

H.Tibor87: Most hogy mondod, lehet babráltam még előbb. Előbb akartam hackintosh-t feltenni, de nem lehetett, mivel AMD processzorom van...nem tudom mennyire számit babrálásnak az, hogy újabb bios-t installáltam fel, remélvén, hogy lehet állitani majd a AHCI/IDE (vagz valami hasonló)...mindegy ezért telepitettem fel, de igy se volt jó. maximum tehát ennyi, hogy IDE/ATI/AHCI-t állitottam át...

Még csak annyit, hogy a bios driver installálás után más lett inditáskor az a kép az elején...mikor irja hogy MSI...na most újra vettem a windowsot, és ugyan az maradt. Hogy lehetséges ez, mikor formatáltam a C-particiot? Nem a réginek kellene megjelenni? Vagy ha egyszer feltettem az újabbat, akkor az is marad?

2014. okt. 4. 20:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lehet a SATA/RAID-ot állitotam...
2014. okt. 4. 20:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Közben megtaláltam a microsoft oldalán, hogy kompatibilis-e? Azt irja, hogy kompatibilis

[link]

Akkor mi lehet a probléma?

2014. okt. 4. 20:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát a BIOS frissítés okozhatja, ha nem a megfelelő gyártó, verzió került fel.

Vissza kéne varázsolni a régit, amit bonyolult lesz, ha nem tudsz rendszert telepíteni rá.

Ha nem tudod vissza varázsolni a régit, vagy legalább kompatibilist USB -ről,

akkor elgondolkodhatsz milyen másik alaplapot szerzel be helyette.

(BIOS RECORVERY -t kell keresni hozzá)

2014. okt. 4. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!