Your chipset isnt compatibility with this version of windows?
Amikor ráklikkelek a device managerre, akkor van ott egy ismeretlen dolog, ay otherdevice alatt van valami coprocessor. És most nem olyan rég jelzett a windows 8.1, hogy nem compatibilis a chipset...valami olyant 0rt ki, mint amit feltettem kérdésnek.
Nem tudom, hogy mit nem ismer fel. most telepitettem a garfikus driverját, a rezolúció jó...az alaplap lehet a gond? Meglehet oldani valahogz eyt a problémát? Az alaplapom oldalán, csak audio driver van fennt, amikor ráklikkelek az alaplapom verziójára és kiválasztom a win 8.1-et. Vehetem újra a windowsot, csak ezúttal win7-et :D ?
Érdekes hiba... Az alaplap nem speciális, szóval nem indokolt a hiba.
Volt valami előzménye ennek, ami ezt okozhatta!?
(pl. BIOS babrálás!?)
Köszi wdhun.
H.Tibor87: Most hogy mondod, lehet babráltam még előbb. Előbb akartam hackintosh-t feltenni, de nem lehetett, mivel AMD processzorom van...nem tudom mennyire számit babrálásnak az, hogy újabb bios-t installáltam fel, remélvén, hogy lehet állitani majd a AHCI/IDE (vagz valami hasonló)...mindegy ezért telepitettem fel, de igy se volt jó. maximum tehát ennyi, hogy IDE/ATI/AHCI-t állitottam át...
Még csak annyit, hogy a bios driver installálás után más lett inditáskor az a kép az elején...mikor irja hogy MSI...na most újra vettem a windowsot, és ugyan az maradt. Hogy lehetséges ez, mikor formatáltam a C-particiot? Nem a réginek kellene megjelenni? Vagy ha egyszer feltettem az újabbat, akkor az is marad?
Közben megtaláltam a microsoft oldalán, hogy kompatibilis-e? Azt irja, hogy kompatibilis
Akkor mi lehet a probléma?
Hát a BIOS frissítés okozhatja, ha nem a megfelelő gyártó, verzió került fel.
Vissza kéne varázsolni a régit, amit bonyolult lesz, ha nem tudsz rendszert telepíteni rá.
Ha nem tudod vissza varázsolni a régit, vagy legalább kompatibilist USB -ről,
akkor elgondolkodhatsz milyen másik alaplapot szerzel be helyette.
(BIOS RECORVERY -t kell keresni hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!