Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért "nem található" egyetlen...

Miért "nem található" egyetlen "setup. Exe" fájl sem?

Figyelt kérdés

Egymástól teljesen különböző "setup.exe" fájlok "nem találhatóak" a windows szerint. De ha átnevezem őket mondjuk "lala"-ra, akkor "megtalálhatóak". Szétnéztem a registry-en, törölgetem a "setup.exe" bejegyzéseket, de semmi. Most mit lehet tenni?

Nem könkrét programról van szó, hanem a "setup.exe" fájlokról.

2014. okt. 3. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha egy normális fájlkezelővel - pl. Total Commander-rel - csinálnád az ilyesmit?
2014. okt. 3. 16:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Azzal sem jó. Mindenféle fájlkezelőket végigpróbáltam, de egyik sem jó. 2 TB-s merevlemez egy 2x2.6Ghz-s AMD-nek és Windows 7 64 bitnek sok?
2014. okt. 3. 16:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre, a fájl látszik, csak amikor rákattintok, azt mondja a windows, hogy nemtalálható.
2014. okt. 3. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha elég új (legfeljebb másfél éves) géped és 64 bites operációs rendszered van, akkor a 3 TB-os merevlemez nem okozhat problémát.

Hogy keresel egyébként? Alt+F7 és beírod, hogy setup.exe? Az én Total Commanderem a Windows könyvtárban ennyi setup.exe fájlt talált: [link]

Próbáld meg úgy, hogy csak vagy a setup vagy csak az exe szavakra keresel rá.

2014. okt. 3. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ne értsd félre, a fájl látszik, csak amikor rákattintok, azt mondja a windows, hogy nemtalálható"

És Total Commanderben?

2014. okt. 3. 17:14
 6/10 A kérdező kommentje:

A Total Commander meg azt mondja, hogy: Nincs meg a fájl.

Rákattintok kézszer, és minden azt mondja, hogy nincs is ilyen fájl ott. Pedig ott van.

2014. okt. 3. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes, ilyesmivel még nem találkoztam. Nálam amit a Total Commander eddig megtalált, az létezett is.
2014. okt. 3. 18:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát, az biztos, hogy érdekes :)

De nem keresésbe írom, hanem csak belemegyek egy mappába, van ott egy akármilyen "setup.exe", rákattintok, és azt mondja a windows, hogy nincs is ott. Bár megoldottam a problémát azzal, hogy átnevezem valami másra, pl. lala.exe -re.

De muszáj lenne megoldást találni, mert a windows nem tudja telepíteni így a frissítéseket :(

2014. okt. 4. 12:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mentsd le a fontos dolgokat és telepítsd újra a Windows-t.
2014. okt. 4. 13:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja, szerintem is ez jön.
2014. okt. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!