Miért "nem található" egyetlen "setup. Exe" fájl sem?
Egymástól teljesen különböző "setup.exe" fájlok "nem találhatóak" a windows szerint. De ha átnevezem őket mondjuk "lala"-ra, akkor "megtalálhatóak". Szétnéztem a registry-en, törölgetem a "setup.exe" bejegyzéseket, de semmi. Most mit lehet tenni?
Nem könkrét programról van szó, hanem a "setup.exe" fájlokról.
Ha elég új (legfeljebb másfél éves) géped és 64 bites operációs rendszered van, akkor a 3 TB-os merevlemez nem okozhat problémát.
Hogy keresel egyébként? Alt+F7 és beírod, hogy setup.exe? Az én Total Commanderem a Windows könyvtárban ennyi setup.exe fájlt talált: [link]
Próbáld meg úgy, hogy csak vagy a setup vagy csak az exe szavakra keresel rá.
"Ne értsd félre, a fájl látszik, csak amikor rákattintok, azt mondja a windows, hogy nemtalálható"
És Total Commanderben?
A Total Commander meg azt mondja, hogy: Nincs meg a fájl.
Rákattintok kézszer, és minden azt mondja, hogy nincs is ilyen fájl ott. Pedig ott van.
Hát, az biztos, hogy érdekes :)
De nem keresésbe írom, hanem csak belemegyek egy mappába, van ott egy akármilyen "setup.exe", rákattintok, és azt mondja a windows, hogy nincs is ott. Bár megoldottam a problémát azzal, hogy átnevezem valami másra, pl. lala.exe -re.
De muszáj lenne megoldást találni, mert a windows nem tudja telepíteni így a frissítéseket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!