1/5 A kérdező kommentje:
Tudna valaki segíteni, aki ért ehhez? :)
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)
2014. okt. 3. 11:32
2/5 A kérdező kommentje:
eddig jutottam (csak más várossal próbálgattam), de nem lesz olyan, mint az első képen, amit linkeltem :(
2014. okt. 3. 11:34
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem egyszínű lesz az épület nem olyan foltos, mint az első képen. Hogy lehet megcsinálni, hogy olyan foltos legyen, ne egyszínű?
2014. okt. 3. 11:38
4/5 tetro válasza:
rá van húzva még egy layer és maszkolva van.
keresel egy jó képet valami rohadó homogén vas felületről pl, és azt behozod valami elmosott rétegként. maszkolássál pedig tudsz játszani, hogy hol mennyire legyen átütő
5/5 tabaki válasza:
Nem rossz irányba indultál, csak ne sajnáld alaposan felépíteni a rétegrendszert, és alkalmazni tetro javaslatait. Elsősorban pedig ne egyszerre próbáld értelmezni az effekthalmazt, hanem különítsd el egyenként, és gondold át, hogy egyet-egyet hogyan valósítanál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!