Miért nem enged Windos7-et és 8-at telepiteni?
Figyelt kérdés
Van egy gépem amire fel akarok nyomni Windos7-et de nem enged *xp-t simán fel rakja* ... elkezd betölteni ott még megy hogy "windos is loading files" ezt simán betölti de utánna megfogja és kikapcsolja a gépet és ennyi volt2014. okt. 1. 22:42
1/10 A kérdező kommentje:
ahova azt irtam hogy "windos" ..azt javitom windows-ra :)
2014. okt. 1. 22:45
2/10 anonim válasza:
szerintem a géped nem éri el a win7 rendszerigényének a szintjét
3/10 A kérdező kommentje:
igaz .. öregebb gépről van szó de pl.: proci intel celeron single core 2.66GHz
RAM: DDR1 1.5GB
Graf.: AGP 256MB
ennél már telepitettem trébb gépre is a win7-et sőt 8-at is
2014. okt. 1. 22:57
4/10 anonim válasza:
milyenek a gép paraméterei (pontosan)?
5/10 anonim válasza:
megelőztél... amúgy ezen még elfutana (igaz nagyon lassan)
6/10 A kérdező kommentje:
tudum hogy elfut rajta .mert már ment rosszabb gépen is nekem win7 .. de egyszerűen ahogy lépne be a tényleges telepitőbe egyszerűen fogja magát és kikapcsolja a gépet
2014. okt. 1. 23:01
7/10 anonim válasza:
Tudom, hogy elcsépelt kérdés, de 32 vagy 64 bites windowst próbálsz telepíteni?
8/10 A kérdező kommentje:
A telepito cd-n van 32 es 64bites is .. Windows telepitesekor kell kivalasztanom .. De meg odaig sem jut el .. Ui. Ha valaki kerdezne a telepito cd 100-szazalekosn jo.
2014. okt. 2. 06:43
9/10 P.O.C. válasza:
Szerintem próbálj ki egy taknyolatlan (MSDN) telepítő DVD -t is. Ami csak egyféle 32-bites verziót tartalmaz.
10/10 A kérdező kommentje:
Ok .. Majd ma kiprobalom
2014. okt. 2. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!