Ha újratelepítem a gépet, akkor a driver-eket nekem kell külön leszedni, vagy a Windows Update leszedi?
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 20:31
1/3 P.O.C. válasza:
Ha például a telepítő program nem ismeri fel a hálózati kártyádat, akkor azt ugyan várhatod a idők végezetéig, hogy a Windows Update bármit is telepítsen net nélkül.
Jobb azokat bizony előre letölteni a gyártó oldaláról és manuálisan feltelepíteni.
Persze nem köpködöm, a Windows Update driver telepítő képességét. valamikor nagyon jól tud jönni.
De csinál rengeteg galibát is, tudnék rá példát mondani.
Szóval az alapvető hardver elemek telepítését inkább nem bíznám rá.
2/3 anonim válasza:
nem árt előre letölteni a gyártó oldaláról, ha nincs alaplapi lemez.
Sok drivert felismer, de nem mindet.
3/3 anonim válasza:
ahogy az első kommentelő mondta, elképzelhető hogy a hálózati kártyához is kelleni fog a driver, mint nálam is amikor win7-et raktam fel, amíg nem raktam fel a hálókártya drivert nem tudtam használni a netet(érdekesség képpen:pont ma raktam win8 ugyanarra a gépre és a touchpad driveren kivül mást nem is kellett felraknom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!