Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft Word. Segítenél?

Microsoft Word. Segítenél?

Figyelt kérdés

Na szóval ha netröl lementek,vagy csak simán megnyitok egy szöveget a Wordban , akkor ilyen hülye jeleket ir ki a normális betűk helyett : -řgaˇ%ä˛ĂkgKQ m·Úł|µ«Ş° ýr;Í‘­*„ń—Ť•Nă/M[”"»;ůÂÎŤąá/ý`ÜxŤô#ú2 äc˛ƒgt÷S/ö˛6óÓ%ÜýŚT¤ÉĘÍËë

'Ż_îí˙ę9čńÚ«nÚůuŻrJÎ-:ĺlŰfţfá ĽVj~ĽX6…±

Mit csinálhatnék hogy jó legyen? Lehet hülye kérdés de ilyenekhez hülye vagyok :D

Köszipuszi.

2010. jan. 21. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem változtasd meg a kódolását. közép-európaira.
2010. jan. 21. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
a legelső jel elé kattintassz, elkezd villogni előtte egy vízszintes csík, lenyomod a bal egérgombot, nyomva tartod, és elhúzod úgy h az egész szöveget kijelölje, és fent a betűtípust átállítod arial-ra vagy times new roman-ra
2010. jan. 21. 22:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaaszt...ugy csináltam ahogy mondtad de azt irta ki h olyan sok helyesirási hibát tartalmaz h ujabbak már nem jelenithetök meg , válasszam a nyelvi ellenörzés parancsát blablabla...amikor rámegyek az arielre meg csak a formáján változtat....:S
2010. jan. 21. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor alapból nem jó ha tényleg annyi hiba van, hacsak nincs olyan funkció hogy megtekinted hibákkal, hátha ki tudsz belőle halászni valamit, vagy külld nekem el, megpróbálom megcsinálni
2010. jan. 21. 23:36
 5/8 A kérdező kommentje:

:( Mit küldjek el ? a szöveget? azt netröl szedtem. :

[link]

És itt a képi ábrolás pdf .

2010. jan. 22. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Ajj hát mértnem ezzel kezdted.

PDF dokumentumot nyitottál meg wordban.

A word nem kezeli a PDF formátumot.

Töltsd le az Adobe Reader nevü programot, és akkor fogod tudni olvasni a PDF formátumokat, akár böngészőben azonnal.

2010. jan. 23. 09:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam,köszi. De amugy a html-lel is ugyanezt csinálja szoval nem értem.
2010. jan. 24. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

"html el is ugyanezt csinálja", ez meg hogy érted?

A html az weboldal tehát böngészővel nyitod meg és nem wordal.

Ha forrsát akarod megnyitni akkor azt nyisd emg jegyzettömbbel.

A wordal is lehet html fájlokat készíteni, de az saját xml szerint készíti a formázásait.

Ha kifejted bővebben, hogy mi a problémád akkor többet tudok segíteni.

2010. jan. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!