Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell használni az Axon...

Hogyan kell használni az Axon cinema 4D animációkészítő programot?

Figyelt kérdés
Érdekelne az animálás, csak az a baj, hogy nem nagyon tudom használni ezt a programot. Elég összetett, bonyolult és kellene hozzá egy kis segítség. Néztem már róla videókat, de azokban csak nagyon alap dolgokat láttam/tanultam. Ami leginkább érdekelne, karakterek modellezése és animálása. Hol találok segítséget és tutorial videókat, hogy mit és hogyan kell, lehetőleg magyarul? Youtube-on kerestem, de nem igazán találtam olyan tutorialt, amit keresek.

#program #animálás #axon cinema 4D
2014. okt. 1. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi is pont ugyanazokat az oldalakat látjuk az interneten. Szakboltban viszont biztos hogy találsz hozzá könyvet. Hajrá, én drukkolok! :)
2014. okt. 14. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Mondjuk ez a Maxon programról szól, de pl használhatnád azt is.

2014. okt. 14. 12:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Maxont használok, csak most nézem, hogy ügyesen elírtam..:D

Pontosabban a cinema 4D R13-as verzió van meg.

Ahhoz véletlenül nincs könyv?:)

Hol találok egyébként szakboltot Pesten belül?

2014. okt. 14. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
légyszi, használd már a google keresőt! :D
2014. okt. 14. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:
# 4/4 Szerinted mivel kezdtem?!:D Nyilván fent van googleon valami de tuti angolul, illetve más nyelveken. Ha linkelsz nekem valami hasznosat, amiben tövéről hegyére benne van a program használati utasítása például magyarul akkor egy szót sem szóltam;)
2014. okt. 18. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!