Mi az a QuickTime és mire jó? Honnan kell letölteni?
Figyelt kérdés
Az egyik kedvenc együtemes kiadta ingyenes verzióba az új albumát de csak úgy lehet hozzájutni hogyha letöltöttem valami iTunes programot.Letöltöttem de csak akkor engedi lejátszani ha van a gépemen QuickTime. Hát egyáltalán nem értek ezekhez sajnos nekem még nagyon új.Eltudná nekem valaki magyarázni hogy mi is ez pontosan?Én utána néztem de nem jött át.Nagyon köszönöm!!#Quicktime #iTuner
2014. okt. 1. 09:39
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!De ezt már olvastam de nem jött át.Értem hogy mi van leírva de nem tudom mire lett kitalálva?Ez olyasmi mint az Adobe Flash, foxit rider, vagy Open office amik szintén különböző formátumokat le tudnak játszani?PL: a VLC média nem játsza le a BluRay minőségű filmeket csak ha van Adobe Flash a gépen(de lehet h ezt is rosszul tudom)
2014. okt. 1. 09:53
3/4 anonim válasza:
ez is pontosan különböző formátumokhoz van.. pl nekem a sony vegashoz kellett a quick time hogy működjenek egyes dolgok.. csak egy sima lejátszó beépített kodekekkel..
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2014. okt. 16. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!