Windows 8.1 64 bites Pro-m van, frissítések engedélyezése?
Én lassan 1 éve használom a Windows 8.1-et, mindig frissített, sohasem lett rosszabb a gépem, sőt egy idő után a mindenki által rühelt (bár nekem azzal sincs bajom) csempefal is eltünt, mert autómatikusan detektálta, hogy nem érintőképernyőm van és egyből az asztalt adta be...
...sőt voltak olyan hardware-eim, amelyekhez nem volt még teljesen tökéletes meghajtóprogram, viszont pár frissítés után észrevehetően jobb lett...
Gyorsabb sohasem lesz a gép, max ha majd nem arra törekednek az operációs rendszer fejlesztői, hogy olyan szoftvereket gyártsanak, amelyeknek egyre nagyobb a gépigényük... ...persze ez is érthető, mert szoftverekért nem hajlandóak az emberek fizetni, viszont a hardvereket nem tudják letölteni a netről, azt meg kell venniük, nincs mese... :-)
Ne ezen vitatkozzatok a kérdésre válaszoljatok, ami így hangzik , igen rá lehet engedni a frissítéseket a tört, aktivátorral aktivált windowsokra.
egyébként Igaz Mondó-nak igaza van. Crackernek semmi köze a hackerhez.......
Igazából én még soha nem vettem észre különbséget, tört és nem tört Windows teljesítmény között. Sem pedig szokatlan hálózati aktivitást nem tapasztaltam.
Persze jogos Tengor kolléga félelme, simán lehetséges hogy a Windows törés egyben backdoor -t is csinál a gépeden, amivel zombit tud csinálni a gépedből és felhasználhatja saját illegális tevékenységeire.
Ami a fő kérdést illeti, nyugodtan telepítheted a frissítéseket. Gyorsabb nem lesz tőle a gép, csak biztonságosabb lesz, és kevesebb lesz benne a bug, és javítani fogja kompatibilitást is.
Azt meg nem tudjuk neked előre megjósolni, hogy a közel távol jövőbe lesz-e olyan frissítés, ami lebuktatja vagy összeakad a Windows töréssel.
Hidd el mindenki belelát aki ide írt, és tudja mit használnak ki hogy átverjék a Windows -t. De még mindig azt mondom nem alaptalan a félelem. Másképp a nagy nevű vírus irtó cégek tömkelege nem ugrana ezekre.
Persze mindenki maga dönti el hogy megbízik ezekben vagy sem.
OFF:
emeljétek már ki, hogy hol a logikai hiba! Egyszerűsítve: hacker jó, cracker rossz. Aki a gépedet használja zombinak az ne hogy már a barátod legyen!
Ha belemélyedünk a fejfedő divatba, akkor a hackar a white hat hacker elsősorban, és a cracker a black hat hacker.
Az első hacker nem bankkártya számot lopott, hanem az egyik fordító kódjában talált egy hibát, amit aztán megosztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!