Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van nem OSM alapú free offline...

Van nem OSM alapú free offline GPS térkép androidos navig programokhoz?

Figyelt kérdés
Az OSM -ből elegem van. Nem minősítem, de kb a hulladék és a trágya között jár. Házszámok, teljes utcák hiánya stb.
2014. szept. 29. 20:30
 1/6 CspCsj ***** válasza:

Azért leszólni egy ingyenes és önkéntes alapon fejlesztett térképet/programot, mert nem teljes? Ezt meg én nem minősítem...

A fizetős programok sem tökéletesek (több ismerős is vett iGO-t, Sygic-et és évente párszor mégis belefutnak valami hibába) és 10-20-30ezret költöttek rá. (nem számítva hogy pár évig frissíthető, utána újra meg kell vásárolni)

Egyébként az ingyenes térképek nagy része az OpenStreetMaps térképeit használja, így biztosan azok is hiányosak lesznek.

Ami még ingyenes és közel hiánytalan az a Google Maps. Offline mentést is készíthetsz az általad használni kívánt részéről, de a korlátozások miatt sajnos navígációra úgy nem alkalmas:

[link]

2014. szept. 30. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:

na most azt képzeld el hogy én olyan utcában lakom (egy kicsi település) ami rajra sincs az OSM-en.

sőt, a település mindössze 2 utcával szerepel az OSM-ben miközben 13 utca van.

na itt navigálj OSM alapon!

2014. szept. 30. 12:42
 3/6 CspCsj ***** válasza:
Nem vitázni akarok, de nem szólnék le valami ingyenes dolgot, mert hiányos. Aki ajánlotta, esetleg annak említeném. Egyébként szó nélkül váltanék másik programra.
2014. szept. 30. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:

mit nem mondasz!

szerinted mégis mi a jó francért írtam ki a kérdésem?

nem lehet hogy váltani akarok esetleg?

Egyébként szó nélkül váltanék másik programra.

2014. szept. 30. 17:22
 5/6 CspCsj ***** válasza:

Nem a kérdésedet éreztem leszólásnak, hanem a kiegészítő sort. Nem is akarok többet hozzáfűzni. Megjegyzem az OpenStreetMaps magánemberek önkéntes munkája alapján bővül, nem fog kimenni hozzátok egy OSM dolgozó és feltérképezi a környéket, hanem talán valaki az ott élők, vagy arra utazók közül fogja és a GPS készülékének adatait feltölti az OSM adatbázisba, akkor lesz részletesebb, akkor lesz minden utca megtalálható.

Na de hogy valami mást is írjak: ingyenes, offline és majdnem teljes térképet nem fogsz találni, illetve az ingyenes térképek 99,9%-a OSM vagy GoogleMaps alapú, így kiesnek. Szóval marad a fizetős kategória, esetleg maradsz az online lehetőségeknél, persze ebben az esetben meg internet előfizetés kell, meg lefedettség amerre jársz.

2014. szept. 30. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:

na ja. sygic full lifetime tomtom maps szintén full lifetime frissítéssel 6000 HUF

igazad van nem kínlódok ingyenes sz**okkal inkább fizetek de az legyen jó.

és akkor még mindig nagyon úriember vagyok hogy fizetek mert ugye torrentről fél pillanat alatt leszedhetném

Szóval marad a fizetős kategória

2014. szept. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!