Miért van az, hogy win8.1-en nem indul el sem az NFS Underground2, sem a Call of Duty?
Daemon Tools-al telepítettem, minden tökéletesen ment, de végül mindig azt írta ki, hogy :
"Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application."
Ez a másolás védelmük hibaüzenete. Vedd meg őket eredetibe és nagyobb esélyed lesz.
Bár a Windows 8.x a régebbi játékok jó részével nem kompatibilis, gyakran még a 2-3 évesekkel is problémázik.
Szerintem mindegy, hogy mivel rakod fel.
És nem értem mi a problémája az embereknek a 8.1es winf*sal. Én erre váltottam, és ezt valahogy jobban átlátom, mint a 7et, és még a bootolássa is gyorsabb a gépnek, mióta 8.1 van fent.
Nálam fent van a Call of Duty 1.1 és kifogástalanul működik, valamint az NFS MW is fent van, és az is kifogástalanul megy.
És arra az üzenerte visszatérve, google a barátod.Beírod a játék nevét, és hogy crack, majd bemásolod a tartalmát a játék mappájába, és utánna el kell hogy induljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!