Az AppStore letöltés? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval vettem nemrég egy iPad Mini-t és az AppStore-ból le akartam tölteni a vibert, instagramot, snapchatet, whatsappot de amikor rákerestem nem volt fenn az AppStore-on egyikből sem az eredeti csak ilyen utánzatok és más verziók.. Szóval a négy alkalmazásból egyiket sem tudtam letölteni de az a fura h minden más Apple-t használó haveromnak megvannak az eredetik... Hogyan tudnám valahogy mégis leszedni őket???? Egyszerűen egyik sem volt fenn rendesen2014. szept. 28. 16:00
1/3 anonim válasza:
Ezek a programok iphone-ra vannak, ugyan ipadra is letölthetők, de nagyított verzióban, kevésbé élvezhető, mint ugye iphone-on. Az app storeban ki lehet választani, hogy milyen appokra, csak ipad, vagy iphone appokra is keressen. Így meg fogod találni!
2/3 anonim válasza:
Nem fogja megtalálni. Vannak appok amik sehogy nincsenek iPadra. Ilyen a whatsapp és a viber is. A masik kettőt nem tudom.
3/3 A kérdező kommentje:
😞😞😓
2014. szept. 30. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!