A gépemen alapból van skype, az pedig egy microsoftos fiókkal van kapcsolva. Többi lent. (? )
Figyelt kérdés
Mivel a gépemen lévőnek NEM lehet megnézni felhasználónevét, neten akartam belépni. Ott az e-mail címmel új jelszót csináltam, és el küldettem magamnak a fel.hasz.nevemet. Most tartok itt. Egyenlőre az a kérdésem, hogy amikor vki felvett engem, azt a "letöltött" skype nem mutatja, és a "netesen" nem tudom hol lehetne megnézni. Valaki kérem segítsen, mert teljesenn elakadtam... :(2014. szept. 27. 18:02
2/3 A kérdező kommentje:
igen az. win.8
2014. szept. 27. 19:19
3/3 anonim válasza:
Az lesz a felhasználóneved mint amivel bejelentkezel a windowsba magába. Win 8/8.1 - tudtommal - már kötelezi legalább egy Windows felhasználót Microsoftos email cím használatára. Ha minden igaz ezzel is lépsz be a géppel (mittomén kispista@hotmail.com). A skype neved ugyanúgy kispista@hotmail.com
Ha bárki ezzel felvesz, látnotok kéne egymást.
Ha mégsem, akkor töröld le a beépített "metrós" skypeot, majd töltsd le az asztali verziót a www.skype.comról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!