Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kellene nekem egy jó videó...

Kellene nekem egy jó videó szerkesztő programot ami ingyenesen letölthető tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani egy jó videó szerkesztő programot ami ingyenesen letölthető ?

ami kellene hogy meg legyen benne ... állítható felbontás képminőség , vágás , tömörítés hogy kisebb helyet foglaljon a film, konvertálás más formátumokba, kezeljen ilyen formátumokat : flv, mpg, wmv, avi

lehetsen vele feliratozni a filmet , és efekteket bele tenni

az se baj ha több programot adtok meg , de letöltő linket adjatok hozzá ... sokat turkáltam a neten de nem akadtam rá ... jah és meg az se hátrány ha magyar nyelvű

a weboldalamra raktam fel videókat lejkátszhatóra

[link]

a probléma az hogy 20Mb-os filmformátumokat engedélyez az ingyen webtárhely, és valameik film 40Mb, le kellene csökkenteni a méretét, igaz feltettem youtube-ra de ott egy idő után a kis látogatottságú filmeket törlik ... meg valameik film angol és feliratozni szeretném

2010. jan. 21. 13:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!