Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nem működik a Skype?

Mért nem működik a Skype?

Figyelt kérdés
még régebben ment de amióta formáztam a d meghajtót utánna nem működött . rámentem az ikonra és azt írtaki hogy nincs ott az exefájl pedig már volt telepítve . Letöröltem és újra felraktam de ugyan úgy azt írta ki.MI lehet a baj?

2014. szept. 26. 14:39
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Start menüből indítva működik?

Ha igen akkor töröld a rossz parancsikont és a Start menübeli ikonon jobbgomb > Küldés > Parancsikon elhelyezése az Asztalon.

Ha Start menüből sem indul, akkor az %appdata% mappában lévő Skype mappát nevezd át és próbáld úgy indítani, esetleg így újratelepíteni.

2014. szept. 26. 21:15
 2/3 A kérdező kommentje:
először kitöröltem mindenhonnan a skype mappát még a %appdata%-ból is és utána újratelepítettem a skype-ot a start menüből se akartaelindítani ezért át próbáltam nevezni az appdatában lévő skype mappát de nem is volt ott.
2014. szept. 27. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:
sikerült !!!! a c/programfiles(x86) ban a skype exére csak az volt írva hogy skype és odaírtam melléje hogy .exe és már működött is !! köszi a segítséget!!
2014. szept. 27. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!